woman-shouting

El cos de la veu amb Einat Tal

Próxima cápsula: Com augmentes el volum de la teva veu?
Taller en català.

5, 12, 19 i 26 d’abril.
18:15 a 19:15.
VEUS Logopèdia, Igualada.

Una sèrie de càpsules temàtiques dedicades a aspectes corporals relacionats amb l’emissió de la veu. En les classes, l’exploració corporal anirà lligada amb el treball vocal per tal de poder notar la relació entre els dos.

4a càpsula: com augmentes el volum de la teva veu?

Cridar constitueix un fenomen fonamental i universal dins de la condició humana, amb diverses finalitats que varien segons les cultures i els contextos. Pot servir com a mitjà d’alliberament emocional, com a advertència de perill, com a expressió ceremonial en algunes cultures i, fins i tot, com a forma d’expressió artística en diversos gèneres musicals i teatrals.

En aquesta càpsula, ens aventurarem a explorar com elevem la nostra veu, com emetem crits, quines parts del nostre cos hi participen i hi donen suport, així com les tensions que es generen i acumulen en aquesta acció.

Com en les altres càpsules, ens enfocarem en el treball pràctic a través de sessions de moviment utilitzant el mètode Feldenkrais. Aquest mètode es centra en l’estudi dels fonaments del moviment humà i la seva millora.

próxima cápsula El cuerpo de la voz

Com augmentes el volum de la teva veu? taller en català

5, 12, 19 i 26 d’abril

18:15 – 19:15
VEUS logopèdia / Igualada
40 € 

¡quiero apuntarme!